Capellastraat 2, 9801 VC Zuidhorn

Over de Zonnestraal

Aanmelden

De naam Zonnestraal is gekozen, omdat ik vind dat elk kind als een zonnestraal is.

Even voorstellen

Mijn naam is Jolanda van Bommel. Sinds 2011 woon ik in Zuidhorn. Hiervoor woonde en werkte ik in Krimpen aan den IJssel.

Mijn ervaring binnen de kinderopvang is erg breed. In 1995 ben ik begonnen als gastouder en in 2000 ben ik, na het behalen van mijn SPW diploma, gaan werken bij een kinderopvang organisatie. Hier was ik werkzaam op de peutergroep en BSO. Ook was ik bij hen VVE coördinator.

Een grote wens van mij is altijd het opzetten van een eigen kinderopvang geweest. Toen ik naar Zuidhon verhuisde kon ik dan echt mijn droom waar maken. Kinderopvang Zonnestraal is van start gegaan in 2011.

Doelstelling

De doelstelling van Kinderopvang Zonnestraal is voor de kinderen van 0 tot en met 4 jaar het opvangen, verzorgen en begeleiden in hun ontwikkeling.

Belangrijk is geborgenheid, huiselijke sfeer, kleinschaligheid, duidelijke regels en pedagogisch onderbouwt. Een goed contact met de ouders/verzorgers is daarbij van groot belang. Lees mijn volledige Pedagogisch Beleidsplan voor meer informatie.

Beeldmerk Kinderopvang Zonnestraal

Accommodatie

Kinderopvang Zonnestraal is gevestigd in de wijk Oostergast en biedt het kind een rijke uitdagende omgeving aan zodat het zich kan ontwikkelen.

Dit kan zowel binnen als buiten. De opvangruimte biedt voldoende mogelijkheden om er te spelen, maar ook om er gezellig samen een boek te lezen.

De maaltijden worden in huiselijke sfeer gehouden. Er zijn 2 slaapkamers beschikbaar waar de kinderen die dit nodig hebben goed tot rust kunnen komen.

Zullen we eens kennis maken?

© Kinderopvang de Zonnestraal, Privacyverklaring
Design: Phanatique Development: KrozDesign